Pasta fresca amb sofregit de tomàquet

Amb la calor no ve massa de gust passar estona cuinant, per això us proposem un plat molt senzill de fer i que us agradarà molt.

Els dos ingredients principals són la pasta fresca i el sofregit de tomàquet.

TallarinesAmbTom`quetFregit (1) Pasta fresca: Hem realitzat el plat amb tallarines integrals però podeu escollir la que més us agradi. A Sant Pere de Ribes tenim la sort de tenir l’Aldo de La Nonna que elabora una pasta fresca boníssima,

A més necessitarem un pot de sofregit de tomàquet Bouquet d’Hort de 380g per a 2-3 persones.

Posarem al foc una olla amb aigua abundant i sal.

En una paella, posarem a sofregir una ceba i un gra d’all tallats fi, amb un raig d’oli verge. Al cap d’uns minuts, abocarem el tomàquet sofregit i deixarem uns minuts a foc mig fins que s’espesseixi.

Quan l’aigua comenci a bullir, hi posarem a coure la pasta fresca durant un parell de minuts. L’escorrerem i la disposarem al centre del plat, i la cobrirem amb la preparació que hem fet amb el tomàquet. Farem caure un raig d’oli sobre la pasta per fer-la més brillant, i hi afegirem unes herbes aromàtiques com l’orenga o l’alfàbrega.

També es pot afegir al sofregit una llauna de tonyina, o per a aquells que prefereixen sabors més potents, unes anxoves que combinaran perfectament amb el tomàquet.

Que vagi de gust!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *