Compota de poma de muntanya

Heu tastat la Poma Bruna de muntanya?  És una poma grogosa amb un toc verd, encara que la part exposada al sol agafa un color rogenc.  Recorda la varietat tradicional Reineta, però més crocant i més dolça.  La polpa és consistent i sucosa.

Amb aquestes pomes hem elaborat la nostra Compota de Poma.

Contingut

La compota  està elaborada únicament amb poma cuita (95%)  i hi afegim un toc dolç de mel  5%, suc de llimona  i canyella.

20151221_10090820151221_15204020151222_12130720151222_131459

L’elaboració

Hem rentat  les pomes i les hem tallades a rodanxes conservant la pell amb l’ajuda d’un talla-pomes manual.  Hem cuit la poma amb la pell (perquè és poma ecològica i aporta vitamines i gust), hi hem afegit la llimona i la pell,  i un cop cuita,  l’hem passada pel passapuré. Finalment hem afegit la mel i a empotar!

Aquesta compota ens ha agafat el color de la pell (una mica rogenc) i gust dolç de la poma. Esperem que us agradi!

Com ens la podem menjar

  • En les postres, acompanyada d’unes galetes o de fruits secs (nous, ametlles, avellanes)
  • Farcint  un “crêpe” de botifarra i compota de poma
  • Acompanyant la carn de porc.

Un pensament a “Compota de poma de muntanya”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *