Us recomanem…
Amb la compota de poma us recomanem fer un un flam. Us llepareu els dits!
Ingredients per a 6 persones: Caramel líquid, 3 ous, 4 cullerades de sucre, 1 pot de la Compota de poma Bouquet d’Hort, 2 llesques de pa de pessic o de pa de motlle, 300 ml de llet
Com fer un flam de compota de poma
Batem els ous amb el sucre, afegim les sobres de pa de pessic o dues llesques de pa de motlle i la llet. Barregem bé i incorporem la compota de poma, remenant perquè quedi tot més o menys ben repartit.
En un motlle de flam, cobrim el fons amb caramel líquid i sobre ell aboquem la barreja que hem fet per al flam. Després ho quallem al forn al bany de Maria durant uns 40 minuts, comprovant amb una broqueta que estigui ben quallat.
Deixem refredar el flam dins el motlle abans de treure del motllo perquè s’assenti bé. Ho deixem almenys 4 hores a la nevera i després ho bolquem en una font per poder anar tallant a mesura que sigui necessari.