Pasta fresca amb sofregit de tomàquet

Amb la calor no ve massa de gust passar estona cuinant, per això us proposem un plat molt senzill de fer i que us agradarà molt.

Els dos ingredients principals són la pasta fresca i el sofregit de tomàquet.

TallarinesAmbTom`quetFregit (1) Pasta fresca: Hem realitzat el plat amb tallarines integrals però podeu escollir la que més us agradi. A Sant Pere de Ribes tenim la sort de tenir l’Aldo de La Nonna que elabora una pasta fresca boníssima,

A més necessitarem un pot de sofregit de tomàquet Bouquet d’Hort de 380g per a 2-3 persones.

Posarem al foc una olla amb aigua abundant i sal.

En una paella, posarem a sofregir una ceba i un gra d’all tallats fi, amb un raig d’oli verge. Al cap d’uns minuts, abocarem el tomàquet sofregit i deixarem uns minuts a foc mig fins que s’espesseixi.

Quan l’aigua comenci a bullir, hi posarem a coure la pasta fresca durant un parell de minuts. L’escorrerem i la disposarem al centre del plat, i la cobrirem amb la preparació que hem fet amb el tomàquet. Farem caure un raig d’oli sobre la pasta per fer-la més brillant, i hi afegirem unes herbes aromàtiques com l’orenga o l’alfàbrega.

També es pot afegir al sofregit una llauna de tonyina, o per a aquells que prefereixen sabors més potents, unes anxoves que combinaran perfectament amb el tomàquet.

Que vagi de gust!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.